Ejendomsservice

Vi passer på ejendommen..

Når VVS-arbejdet i ejendommen skal passes, kan det være en stor fordel at have en fagmand tilknyttet, som kan tage sig af det praktiske, og som rykker hurtigt ud, når I har behov for det.
Vi udfører ejendomsservice med alle vedligeholdelses opgaver inden for VVS. Vi leverer altid løsninger til vores kunders tilfredshed. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke opgaver vi kan udføre til konkurrence dygtige priser.

Hos os har vi stor erfaring med ejendomsservice for bolig- og ejendomsselskaber, hvor vi håndterer alle opgaver inden for VVS.  Om det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, ny radiatorventiler eller det er en stor gruppe badeværelser, varmecentraler der skal moderniseres, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele. ​

​Ofte er man slet ikke klar over, hvor meget der rent faktisk kan lade sig gøre. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med ejendomsservice.
Derudover er loyalitet, tillid, pæn opførsel og oprydning nøgleord hos os, og det tror vi også, er en af grundende til, at vores kunder ofte vælger os igen. ​